بک لینک -

سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
ثبت نام بازی انفجار
sibbet90
سایت سیب بت
ورود به سایت بازی انفجار
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار

 قیمت خرید فروش مربا ترشی سبزی خانگی قیمت خرید فروش مربا ترشی سبزی خانگی .

قیمت خرید فروش مربا ترشی سبزی خانگی

نرخ کدام ارزها کاهش یافت؟

نرخ تمامی ارزها از جمله دلار و یورو در بازار آزاد با کاهش قیمت همراه شد.
نرخ کدام ارزها کاهش یافت؟به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، نرخ تمامی ارز‌ها امروز (یکشنبه، ۲۱ بهمن ماه) در مسیر کاهش قرار گرفت.

آخرین قیمت سکه و ارز را اینجا مشاهده کنید.




نرخ کدام ارزها کاهش یافت؟
نرخ کدام ارزها کاهش یافت؟
نرخ کدام ارزها کاهش یافت؟


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۵۶:۴۴ توسط:زهرا علی خوش موضوع: نظرات (0)

تیری که از اسلحه مسیح علینژاد به سوی خودش شلیک شد! +فیلم

مسیح علینژاد که خود را مدافع آزادی و حقوق زنان در ایران می‌داند در کنفرانسی با حضور خبرنگاران نتوانست از پس سؤال ساده و در عین حال منطقی یک دانشجو بربیاید.
  به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، مسیح علینژاد که مدتهاست در قالب یک خبرنگار و دایه دلسوزتر از مادر سعی در فریب دختران وطacن دارد و برخی از آنها را با شعار «اسلحه من سلاح من» در جهت رسیدن به اهداف شوم خود به کار گرفته است، این بار خودش با همین سلاح به دام افتاد.

به تازگی فیلمی ضبط شده از مسیح عیلنژاد مشغول سخنرانی در یک کنفرانس، سیاست یک بام و دوهوای او را به وضوح برملا ساخت. این ویدئو به چالش کشیده شدن این شبه خبرنگار ضدانقلاب توسط دانشجوی جوان ایرانی ساکن آمریکا را نشان می‌دهد که از ابهامات بسیاری درباره علینژاد پرده برمی‌دارد.


بیشتر بخوانید:زوایای پنهان توطئه جنجالی مسیح علینژاد برای یک مداح +فیلم


کنفرانسی که از آن صحبت می‌کنیم در شهر سکرامنتو در ایالت کالیفرنیای آمریکا برگزار شد و علینژاد می‌خواست به عنوان یک سخنران در یکی از سالن‌های دانشگاه «Sac State» از زندگی و کتابی که به تازگی نوشته است، بگوید. او طبق معمول مشغول سیاه‌نمایی از ایران بود که به یکباره غافلگیر شد. در ادامه دستپاچگی علینژاد مقابل  پرسش‌های این دانشجو را مشاهده می‌کنید.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۵۶:۱۱ توسط:زهرا علی خوش موضوع: نظرات (0)

حجت الاسلام علوی خبر داد: گروه تروریستی هفت‌نفره داعش دستگیر شد

وزیر اطلاعات گفت: شب نوزدهم بهمن یک گروه هفت نفره مرتبط با داعش را دستگیر کردیم.
گروه تروریستی ۷ نفره داعش دستگیر شدبه گزارش حوزه امنیتی دفاعی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام سید محمود علوی در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاورد‌های دفاعی در مصلای امام خمینی در جمع خبرنگاران گفت: ما تاکنون با اشراف و هوشیاری کامل و با رصد فراگیر، حرکت دشمنان را مدنظر داشتیم و همانطور که دیدید در این ایام، اتفاق خاصی نیفتاد.

وی افزود: البته این به معنی این نیست که دشمن برنامه‌ای نداشت ما با هوشیاری و اشراف فراگیر، اقدامات ضد امنیتی دشمنان را یکی پس از دیگری شناسایی کردیم و شب ۱۹ بهمن گروهی ۷ نفره مرتبط با داعش که برنامه‌هایی داشتند شناسایی و دستگیر شدند.
علوی اضافه کرد: تیم‌های متعدد دیگری هم بازداشت شدند و تاکنون موفقیتی نداشتند امیدوارم تا پایان دهه فجر، پس از آن و تا پایان سال و سال‌های آینده با مجاهدت سربازان گمنام امام عصر (عج) و همدلی و هم افزایی نیرو‌های ذیربط حوزه امنیت کشور از دیگر نهاد‌ها بتوانیم امنیت و آرامش را برای مردم به ارمغان بیاوریم تا آنان بتوانند به برکت انقلاب از آرامش برخوردار باشند.

وزیر اطلاعات همچنین با پیش بینی حضور فراگیر مردم در راهپیمایی فردا گفت: از مردم تشکر می‌کنم، چون می‌دانم که آنان چه خواهند کرد؛ مردم همواره فوق تصور ما و دشمنان انقلاب سبب شگفتی همگان، سربلندی دوستان انقلاب و سرخوردگی، سرافکندگی و ناامیدی دشمنان انقلاب شدند.

حجت الاسلام علوی همچنین درباره بازدید از دستاورد‌های صنایع دفاعی، پیشرفت‌ها در این عرصه را رو به جلو و دارای رشد، پویایی و توسعه در عرصه نوپردازی و نوآوری برشمرد.

وی گفت: پیشرفت‌ها به نحوی است که تحریم‌ها در این زمینه در حد بسیار بالایی بی اثر شده و در بخش‌های مختلف اعم از جنگ افزار‌های زمینی، هوایی، دریایی و زیردریایی دستاورد‌های بسیار ارزشمندی کسب شده که سبب غرور و اعتماد ملی و استقلال کشورمان از وابستگی به بیگانگان شده است.

علوی با ابراز امیدواری به توفیق روز افزون دانشمندان صنایع دفاعی و رشد روزافزون دستاورد‌های این عرصه افزود: این صنایع افزون بر برآوردن نیاز‌های نظامی به سمت تأمین نیاز‌های مدنی نیز حرکت می‌کند به نحوی که اکنون از موشک‌هایی که در وزارت دفاع و دیگر نیرو‌های مسلح تولید شده است برای پرتاب ماهواره‌ها نیز استفاده می‌شود که نوید بخش فضای دیگری در عرصه علمی کشور است.

انتهای پیام/


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۵۵:۱۴ توسط:زهرا علی خوش موضوع: نظرات (0)

میرزا قاسمی

میرزا قاسمی یکی از غذاهای گیلانی است که از بادمجان کبابی تهیه می شود. میرزا قاسمی یکی از محبوب ترین غذاها بین تمامی مناطق جغرافیایی ایران است. در ادامه طرز تهیه میرزاقاسمی را خواهید دید.
مواد لازم:
بادمجان متوسط
سیر
روغن
تخم مرغ
گوجه فرنگی
رب گوجه
۱۰ عدد
۲ بوته
۲۰۰ گرم
۳-۵ عدد
۲ عدد
یک قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:
گام اول: بادمجانها را روی آتش یا درون فر، کبابی کنید تا کاملا برشته شود. بعد پوست آنها را بگیرید و سر آنها را نیز جدا کنید. گوشت بادمجان ها را خارج کنید و سپس بادمجان ها را ساطوری نمایید. 
گام دوم: گوجه فرنگی ها را در آب جوش بیاندازید و پس از کندن پوست، آنها را بصورت ریز خرد کنید. 
گام سوم: گوجه خرد شده و سیر کوبیده را در روغن سرخ نمایید 
گام چهارم: بادمجان های ساطوری شده را سرخ کنید. سپس گوجه و سیر را به آن بیافزایید و دوباره سرخ کنید تا آب آن تبخیر شود و روغن بیافتد. 
گام پنجم: کمی نمک و فلفل به غذا اضافه کنید و تخم مرغ ها را با فاصله درون تابه بریزید تا بسته شود. 
گام ششم: میرزا قاسمی آماده است. آن را در دیس سرو کنید و اطراف آن را با سیر خام و گوجه فرنگی تزیین نمایید. 
امیدوارم از تجربه تهیه میرزا قاسمی لذت برده باشید.



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۵۴:۴۲ توسط:زهرا علی خوش موضوع: نظرات (0)

خورش کرفس

خورش کرفس یکی از محبوب ترین و رایج ترین خورش های ایرانی است که در بسیاری از خانه های ایرانی استفاده می شود. خورش کرفس تقریبا در تمامی فصول مصرف می شود و هواداران زیادی دارد. در ادامه با طرز تهیه خورش کرفس آشنا خواهید شد.
مواد لازم:
گوشت ماهیچه
کرفس
پیاز سرخ شده
نعنا و جعفری
آبلیمو
زعفران
روغن
نمک و فلفل
یک کیلو
دو شاخه
سه عدد
یک کیلو
به میزان لازم
یک قاشق چای خوری
یک پیمانه
به میزان لازم

طرز تهیه:
گام اول: ابتدا پیاز را خرد کرده و تفت دهید. 
گام دوم: گوشت را به قطعات ۳ در ۳ خرده کنید و در پیاز تفت دهید تا آب آن چیده شود. 
گام سوم: شاخه های ترد و سفید کرفس را که قبلا خرد و سرخ شده (به اندازه دو بند انگشت) به همراه نعنا و جعفری به مواد بالا بیافزایید و بگذارید تا خورش به روغن بیافتد. 
گام چهارم: در نهایت آبلیمو و زعفران به خورش اضافه کنید. خورش کرفس را در ظرفی زیبا به همراه چلو سرو نمایید. 
امیدوارم تجربه لذت بخشی را از تهیه خورش کرفس داشته باشید.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۵۴:۲۱ توسط:زهرا علی خوش موضوع: نظرات (0)

خورش فسنجان

خورش فسنجان یکی از محبوب ترین خورش های ایرانی است که با گردو و رب انار تهیه می شود. خورش فسنجان در طیف های مختلف شیرین و ترش و با گوشت قرمز و گوشت مرغ تهیه می شود. در ادامه با طرز تهیه خورش فسنجان آشنا خواهید شد.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده
یا
مرغ
مغز گردوی چرخ کرده
پیاز رنده و سرخ شده
رب انار
شکر
نمک
350 گرم + یک پیاز متوسط
-
یک عدد - یک و نیم کیلو
سه پیمانه
دو عدد متوسط
دو سوم پیمانه
در صورت تمایل
کمی

طرز تهیه:
گام اول: پیاز را ابتدا رنده و سپس سرخ کنید. گردوی چرخ شده را به آن بیافزایید و کمی تفت دهید. آب را ب همراه نمک و فلفل اضافه کنید و بگذارید بپزد. توجه داشته باشید که درب ظرف باید نیمه بسته و خورش باید با حرارت ملایم و آهسته پخته شود. 
گام دوم: گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده و کمی نمک خوب ورز دهید و از آن کوفته ریزه تهیه نمایید. توجه داشته باشید که در صورت استفاده از مرغ، باید آن را به قطعات ۱۰ تایی تقسیم کنید و در کمی روغن تفت دهید. ضمنا در این حالت، مرغ باید در اواسط طبخ اضافه گردد. 
گام سوم: حرارت زیر خورش باید کم باشد تا خورش فسنجان کاملا به روغن بیافتد. 
گام چهارم: پس از به روغن افتادن خورش فسنجان، رب انار را اضافه کنید و بگذارید ده دقیقه دیگر بپزد. در صورت تمایل کمی شکر به خورش فسنجان اضافه نمایید. 
امیدوارم تجربه لذت بخشی را از تهیه خورش فسنجان داشته باشید.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۵۳:۱۷ توسط:زهرا علی خوش موضوع: نظرات (0)

آلبالو پلو

آلبالو پلو یکی از غذاهای سنتی است که در ایران طرفداران بسیاری دارد. در صورتی که از آلبالوی تازه استفاده کنید می توانید یکی از خوش طعم ترین غذاهای خانگی را تهیه نمایید.آلبالو پلو بین افراد شیرین پسند، محبوبیت بیشتری دارد. البته آلبالو پلو را می توان بصورت ملس نیز تهیه نمود. در ادامه با طرز تهیه آلبالو پلو آشنا خواهید شد.
مواد لازم:
برنج
آلبالو
گوشت چرخ کرده
شکر
پیاز
زعفران دم کرده
نمک و فلفل
دارچین و زردچوبه
روغن
کره
۵ پیمانه
۵۰۰ گرم
۳۰۰ گرم
۲۵۰ الی ۳۰۰ گرم
۱ عدد
۵ قاشق سوپخوری
به میزان لازم
به میزان لازم
به میزان لازم
۵۰ گرم

طرز تهیه:
گام اول: ابتدا باید چوب و هسته آلبالو ها را جدا کنید. سپس لا به لای آلبالو شکر بپاشید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد اما آلبالوها له نشوند. 
گام دوم: پیاز را بصورت ریز رنده کنید و پس از گرفتن مقداری از آب آن را با نمک و گوشت مخلوط نمایید. از مایه گوشت، کوفته ریزه هایی درست کنید و آنها را در روغن سرخ نمایید. روی کوفته ریزه ها کمی دارچین بپاشید و آن ها را به آلبالوی شیرین شده اضافه نمایید و چند دقیقه بجوشانید. 
گام سوم: برنج را آبکش کنید و کمی زنده تر بردارید. 
گام چهارم: قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و پس از ریختن مقداری روغن، کف آن را با برش های سیب زمینی یا نان بپوشانید. 
گام پنجم: برای تهیه آلبالو پلو، مواد تشکیل دهنده باید بصورت لایه هایی متوالی درون قابلمه اضافه شوند. به این ترتیب که ابتداچند کفگیر برنج داخل قابلمه بریزید و پس از ریختن مقداری زعفران، مقداری مایه آلبالو و کوفته ریزه روی برنج اضافه نمایید. لایه های برنج، زعفران و مایه آلبالو را تا تمام شدن کلیه مواد ادامه دهید. 
گام ششم: چند قاشق شربت روی برنج بریزید و سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید. پس از بخار آمدن برنج، شعله را ملایم نمایید و برنج را حدود سه ربع ساعت دم کنید. 
گام هفتم: پس از دم شدن، کمی کره آب شده روی آلبالو پلو بریزید و آن را با خلال بادام و پسته تزیین نمایید. 
امیدوارم از تهیه آلبالو پلو لذت برده باشید.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۵۲:۵۱ توسط:زهرا علی خوش موضوع: نظرات (0)

کتلت آبدار و ترش لاهیجان

مواد لازم
3 تا 4 نفر
سس ترش:
1 عدد سیب زمینی خردشده
2 عدد گوجه
1 قاشق غذاخوری رب گوجه
1 و 1/2 قاشق غذاخوری آرد
آب 1 نارنج یا لیموی تازه
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
کتلت:
250 گرم گوشت چرخ کرده گوساله
1 و 1/2 قاشق غذاخوری آرد نخودچی
1 عدد سیب زمینی خام کوچک
2 عدد پیاز متوسط
1 عدد تخم مرغ
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
گشنیز یا جعفری (قابل حذف)
مراحل
45 دقیقه
کتلت : پیاز و سیب زمینی رو پوست بگیرین و با هم بریزین توی بلندر تا پوره بشه، بعد بریزیدشون روی یه صافی و کمی با لیسک فشار بدین تا آبش گرفته بشه، حالا این مخلوط رو با تمامی مواد کتلت قاطی کنید و هم بزنید و بذارید توی یخچال نیم ساعت استراحت کنه. بعد از نیم ساعت، کتلت ها رو سرخ کنید.
 
  
  
سس آبدار: اول از همه، آرد رو با سه قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کنید تا آرد خوب حل بشه و گلوله نداشته باشه. بعد مخلوط آرد رو با سیب زمینی و نمک و ادویه و رب گوجه رو مخلوط کنید و کمی آب ولرم بهش اضافه کنید و بذارید تا سیب زمینی ها بپزن، درب دیگ رو <<<نذارید>>>، وقتی آرد اضافه میشه، این سس، شبیه به شیر میشه ممکنه سر بره، حتی توی دیگ بزرگ هم ممکنه سر بره ، پس حواستون به شعله هم باشه.

  
  
وقتی سیب زمینی کاملا پخت ، گوجه و آب نارنج رو اضافه کنید ، وقتی گوجه بپزه، سس حاضره، کتلت ها رو بریزید توی سس. و پنج تا هفت دقیقه بذارید با حرارت کم بمونه، غذا آماده ی سرو هست به همین سرعت ، تمام این مراحل وقتی دارین کتلت ها رو سرخ می کنین انجام میشه و خیلی طول نمیکشه، نوش جان 😊😋🤗

  
  
این سس لعابدار هست ، و مثلا مثل آب خورشت قیمه نیست که صاف باشه. پس اگه دیدین لعابش کمه ، قبل از اینکه گوجه رو اضافه کنید دوباره مخلوط آب و آرد درست کنید و بریزید توی سس و پنج دقیقه زمان بدید تا آرد بپزه 😋🤗

  
  
اگه میخواین به قیافه ی غذا تنوع بدین میتونین کتلت ها رو شبیه کوفته سرخ کنید. من نسخه ی سنتیش رو اینجا گذاشتم تا با سلیقه و هنرهای خودتون بهش تنوع شکل و قیافه بدید😊


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۵۱:۴۵ توسط:زهرا علی خوش موضوع: نظرات (0)

میرزاقاسمی با کدوحلوایی 😋

مواد لازم
۲ نفر
۱ عدد کدوحلوایی کوچک
۲ عدد تخم مرغ
۱ عدد پیاز متوسط
۴ پر سیر
ادویه و فلفل قرمز به مقدار لازم
۱ قاشق چای خوری زردچوبه
مراحل
۱ ساعت
ابتدا کدو را برش میدهیم و با یک لیوان آب میگذاریم به مدت نیم ساعت کامل پخته شود..بعد از پخت راحت پوست آن کنده میشود..سپس پیازها و سیرها را که از قبل خلال کرده ایم در روغن تفت میدهیم. بعد اینکه سیر و پیاز کمی سرخ شد کدوها را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم همه مواد با هم کاملا سرخ شود

  
  
وقتی کدوها کاملا سرخ شد تخم مرغ ها را روی آن میشکنیم و کاملا هم میزنیم و در قابلمه را میگذاریم. اگر دوست دارید زرده ها را در یک کاسه جدا نگه دارید و وقتی سفیده ها را یا کدوها مخلوط کردید زرده را روی مواد بگذارید و در قابلمه را ببندید

  
  
وقتی تخم مرغ ها پخته شد غذا را در ظرف مورد نظر بریزید و آن را با گردو تزیین میکنیم (دقت داشته باشید که کدو حلوایی طبع سرد دارد حتما یک مصلح گرم مثل گردو کنار آن میل کنید)


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۵۱:۲۴ توسط:زهرا علی خوش موضوع: نظرات (0)

خوراک مرغ و قارچ

مواد لازم
۳-۴ نفر
۱ عدد سینه مرغ پخته شده
۱ عدد فلفل دلمه ای متوسط
۱/۴ کنسرو نخود فرنگی
۲۵۰ گرم قارچ
۲ ق غ خامه
۲ ق غ سس مایونز
۱/۲ لیوان آب مرغ
کره
نمک - فلفل - زعفران آب شده
چیپس خلالی و سس کچاپ برای تزیین
مراحل
۱ ساعت
مرغ پخته شده رو ریش ریش می کنیم و با آب مرغ و نمک و فلفل و زعفرون میذاریم رو شعله ملایم تا آب مرغ کشیده شه و بعد کنار میذاریم تا خنک شه.
 
  
  
قارچ ها رو ورقه می کنیم و با کره تفت میدیم، بعد فلفل دلمه ای نگینی رو هم با کره تفت میدیم،و نخود فرنگی نیز همینطور! اجازه میدیم آب مواد کاملا کشیده شه و بعد کنار میذاریم تا خنک شه.
 
  
  
در نهایت همه مواد رو با سس و خامه مخلوط می کنیم و حدودا یکی دو ساعت میذاریم تو یخچال تا سس به خوردش بره.
 
  
  
بعد خوراک مونو با چیپس و کچاپ تزیین می کنیم و سرو میکنیم. نوش جان

  
  
 

ن


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۵۰:۲۴ توسط:زهرا علی خوش موضوع: نظرات (0)