قيمت خريد فروش مربا ترشي سبزي خانگي قيمت خريد فروش مربا ترشي سبزي خانگي .

قيمت خريد فروش مربا ترشي سبزي خانگي

كشك و بادمجون دامغاني

مواد لازم
۸ نفر
۶ عدد بادمجون
چند عدد گوجهac
پيازداغ
كشك
۱ عدد قند
ادويه (نمك. فلفل. دارچين. كمي زردچوبه)
مراحل
۱ ساعت
بريم براي ۸ نفر اين غذا رو درست كنيم. 
من از ۶ تا بادمجون دلمه سايز معمولي استفاده كردم. 
چند قسمتي كردم و وسطشونو چاك دادم و توي روغن زياد و با دماي دروني زياد سرخ كردم. 
پياز داغ گرفتم و توي همون روغن گوجه ها رو ريختم. 
گوجه ها كه سرخ شد، رب گوجه رو اضافه كردم و تفت دادم تا خاميش گرفته بشه. 
دارچين ، نمك و كمي زردچوبه زدم 
كم كم بهش آب اضافه كردم و هم زدم تا ربش يه دست شد. بادمجونا رو چيدم روش. و طبق توصيه مادربزرگم، يه حبه قند انداختم
 
  
  
✨✨اصل كشك و بادمجون دامغاني مجلسي اينه كه روش قيمه ميدن (پياز داغ، رب گوجه، لپه و گپشت چرخكرده) 
نعنا داغ و پياز داغ. و گردو 
من لحظه آخر يادم اومد😔 
دفعه ديگه.قول قول
 
  
  
كشك و كف ظرف ريخته ميشه و بادمجون و گوجه ها چيده ميشه روش. 
بعد با كشك و موارد ستاره دار تزيين ميشه😁 
چه شود. 
هم تيليت خورده ميشه هم لقمه لقمه.

  
  
حتما درست كنين و از خوردنش لذت ببرين. 
نوش جون😊
 
  
 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۰۵:۳۷ توسط:زهرا علي خوش موضوع: نظرات (0)

خوراك لوبيا سبز و مرغ

مواد لازم
۲ تا ۳ نفر
۲ عدد سينه مرغ
۱/۲ كيلو لوبيا سبز
۳ عدد هويج
۴ عدد گوجه
۲ عدد سيب زميني
۲ عدد پياز
۲ حبه سير
۳ غ ق رب گوجه
نمك. فلفل. زردچوبه
روغن
آبليمو يا آب ليمو تازه
مراحل
۱ ساعت
اول سينه مرغ رو بصورت مكعب متوسط خرد كنيد
 
  
  
پياز رو نگيني كنيد و سرخ كنيد بعد سير را اضافه كنيد و بعد مرغ هارو اضافه كنيد و سرخ كنيد
 
  
  
لوبيا سبز را به تكه هاي درشت خرد كنيد. هويج هم به صورت خلال هاي درشت و سيب زميني رو هم نگيني كنيد و پوست گوجه ها رو بگيريد و رنده كنيد
 
  
  
وقتي پياز و مرغ رو تفت داديم. حالا لوبيا سبز و هويج و سيب زميني را اضافه كنيد كمي با مرغ و پياز تفت بديد و گوجه رنده شده و رب و ادويه جات را اضافه كنيد و به مقداري كافي آب جوش بريزيد و اجازه بديد حسابي جا بيفته غذا و با آب ليمو نوش جان نماييد 😋


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۰۵:۰۴ توسط:زهرا علي خوش موضوع: نظرات (0)

كوكو سيب زميني + سبزي

۲ عدد سيب زميني بزرگ يا ۳ عدد متوسط
۳ قاشق غذا خوري سبزي كوكو
۳ عدد تخم مرغ
ادويه (كاري فلفل نمك و...)
روغن
مراحل
۱ ساعت
ابتدا سيب زميني هارو با رنده ريز رنده ميكنيم
 
  
  
سبزي هارو به سيب زميني اضافه ميكنيم
 
  
  
تخم مرغ و ادويه هارو اضافه كرده و همه را هم ميزنيم
 
  
  
سپس زير ماهيتابه را روشن كرده و زماني كه روغن كاملا داغ شد مواد را داخل ماهيتابه ريخته و كاملا يكدست ميكنيم
 
  
  
در اين مرحله درب ماهيتابه بايد قرار داده شود تا هم سرخ بشه هم داخلش پخته بشه
 
  
  
زماني كه مطمئن شديم يه روي كوكو پخته شده كوكو رو برميگردونيم📣 در اين مرحله در ماهيتابه رو نبايد بزاريم و غذا صرفا بايد سرخ بشه
 
  
  
غذا آماده است نوش جان
 
  
 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۰۴:۱۰ توسط:زهرا علي خوش موضوع: نظرات (0)

خوراك كدو سبز و قارچ

روغن زيتون به مقدار لازم
3 ق غذاخوري آبغوره
1 عدد پياز
2 ليوان قارچ
2 عدد كدو سبز
2 عدد هويج
نمك و فلفل قرمز به ميزان لازم
مراحل
30 دقيقه
كدو, قارچ, پياز و هويج رو به اندازه دلخواه خرد كنيد و داخل كاسه اي بريزيد. سپس آبغوره, كمي روغن زيتون, نمك و فلفل اضافه و مخلوط كنيد
 
  
  
سبزيجات را داخل ظرفي بريزيد و داخل فر با دماي 200 درجه و به مدت 15 الي 20 دقيقه قرار دهيد تا كبابي شوند.
 
  
  
اين خوراك خوشمزه براي كساني كه رژيم دارن يا گياهخوار هستن عاليه


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۰۳:۳۲ توسط:زهرا علي خوش موضوع: نظرات (0)

خوراك جگر

مواد لازم
۴ نفر
۸ تكه جگر گوسفندي
۲ عدد سيب زميني
۱ قاشق سماق (خييييلي زياد و نمك)
مراحل
۵ تا ۶ دقيقه
سماق رو بايد خيلي زياد بريزين. 
من براي ۸ تيكه جيگر، راحت يك قاشق غذاخوري سماق ريختم. 
سماق چاشني اصليشه و ترشيش بايد تمام بزاق دهنتونو راه بندازه. 
پس با دست و دلبازي سماق بريزين.

 
  
بعد از اينكه روغن داغ شد، تيكه هاي جيگر رو توي روغن بريزيد و سماق روش بريزين. 
يك دقيقه بذاريد بپزه. بگردونين و سماق بريزين.همه ور هر تيكه جيگر رو توي روغن بغلتونين و سماق بريزين. 
بعد از ۵ دقيقه هم زيرشو خاموش كنين و توي ظرف بكشيد. وقتي كه برش ميزنين نبايد تيره باشه.

  
  
بدون نون بخوريد كه خيلي لذيذتره و مزشو كامل حس ميكنين. 
••ميتونين با هر لقمه، يه پر ريحون بخورين كه عااااااااالي ميشه. 
✨✨اهااااااااا يه چيزي: 
اون روغن و سماق رو هم به عنوان سس روي تيكه هاي جيگر و سيب زميني بريزين. 
حتما تا هوا خنكه درست كنين و از خوردنش لذت ببرين. 
••••اونايي كه اوره دارن خيييييييلي با احتياط مصرف كنن
 
  
 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۰۳:۰۷ توسط:زهرا علي خوش موضوع: نظرات (0)

كوكوي بادمجان

3 عدد بادمجان
7 - 8 عدد قارچ (اختياري)
1عدد پياز بزرگ
4 عدد تخم مرغ
3 حبه سير
نمك، فلفل و زرد چوبه به ميزان لازم
1 ق غذاخوري آرد
مراحل
30 دقيقه
اول بادمجان, قارچ، پياز، سير رو رنده ميكنيم بعد تخم مرغ هارو با نمك، فلفل، زرد چوبه و آرد به مواد اضافه كرده خوب هم ميزنيم تا مخلوط بشه
 
  
  
داخل تابه روغن ريخته داغ شد مواد بادمجان ميريزيم با قاشق پهن ميكنيم و ميذاريم سرخ بشه بعد برميگردونيم طرف ديگه اش هم سرخ بشه.
 
  
 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۰۲:۰۷ توسط:زهرا علي خوش موضوع: نظرات (0)

خوراك

مواد لازم
۴ نفر
۲ عدد بادمجون(سرخ شده-)
لوبيا سبز
۴ عدد سيب زميني استامبولي
ادويه (نمك. فلفل.قند)
مراحل
۳۰ تا۴۰ دقيقه
بادمجون تازه 🍆سرخ شده. 
اين لوبياها هم مال باغ 🍃🌱بود. وقتي كه اواخر پاييز از باغ آوردم، همينطوري با غلاف گذاشتم توي فريزر. (ميگن كه هيچ فصلي باغ نا اميدت نميكنه. يه چيزي براي خوردن يا بردن توي باغ پيدا ميشه) 
چند تا دونه سيب زميني استامبولي 🥔هم گذاشتم براي پر شدن اون لپ ظرف😁
 
  
  
يه قاشق پياز داغ. توشم رب گوجه رو تفت دادم تا خاميش بره و رنگ برگرده. 
اون يه تا دونه قندم انداختم. 
نمك و كمي فلفل.
 
  
  
من همينجوري خوردم. ولي با يك قلپ ماست هم خيلي لذيذ ميشه. 
ساده درست ميشه و زمان آنچناني هم نميبره.
 
  
  
اگر دوست داشتين، از اين گوجه سفتاي ترش هم يدونه چهار قاچ كنين و بذاريد كنار بقيه مواد. 
اگر اهل سبزيجات هستين، حتما درست كنين و نوش جون كنين. 
اگرم خيلي اهلش نيستين، به عنوان پاگوشتي خوشمزه ميشه.
 
  
  
توصيه هميشگي: در انتهاي پخت نبايد آب زيادي بمونه. اگر همه چيز پخته و كلي آب هموز توي قابلمه مونده، در قابلمه رو برداريد و بذاريد آبش تبخير بشه
 
  
  
لذت خوردنش رو با دورهم جمع شدن بيشتر كنين.
 
  
 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۰۱:۳۵ توسط:زهرا علي خوش موضوع: نظرات (0)

پيش غذا با بادمجان

مواد لازم
4 نفر
6 عدد بادمجان سرخ كرده
1 عدد پياز
1 و 1/2 بسته پنير فتا
1 ق س خ فلفل سياه دان
4 عدد گوجه فرنگي
1/4 پيمانه جعفري
مراحل
30 دقيقه
بادمجان ها را حلقه كنيد و كف ظرف بچينيد.
 
  
  
پياز را ريز خرد كرده و روي بادمجان ها بريزيد.
 
  
  
مرحله بعد پنير را خرد كرده و روي پياز و بادمجان بدهيد.
 
  
  
گوجه فرنگي ها و جعفري را نيز خرد كنيد و روي مواد بدهيد.
 
  
  
در صورت تمايل كمي پنير پارمسان روي پيش غذا بپاشيد و سرو كنيد


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۰۰:۴۸ توسط:زهرا علي خوش موضوع: نظرات (0)

خوراك بادمجان

مواد لازم
۳ نفر
۴ عدد بادمجان
۴ عدد گوجه فرنگي
۱ عدد پياز
۲۰۰ گرم گوشت چرخ كرده
نمك و فلفل سياه و زردچوبه به مقدار لازم
روغن براي سرخ كردن بادمجان و چرخ كرده
۱ ق غ خ رب گوجه فرنگي
مراحل
۹۰ دقيقه
بادمجانها رو سرخ كنيد
 
  
  
پياز را نگيني خرد كنيد و در كمي روغن تفت بدين تا طلايي بشه. بعد گوشت رو اضافه كنيد. وقتي گوشت پخت ادويه و نمك و رب گوجه اضافه كنيد كمي تفت بدين و از روي حرارت برداريد.
 
  
  
گوجه ها حلقه حلقه ببريد و كف تابه بچينيد. چرخ كرده رو روي گوجه فرنگي بريزيد و بادمجانها رو روي چرخ كرده بچينيد، ۱/۴ ليوان آب اضافه كنيد و بزاريد با حرارت كم حدود ۴۵ دقيقه بپزه و خوراك جا بيفته. حالا آماده سرو هست نوش جان.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۰۰:۲۹ توسط:زهرا علي خوش موضوع: نظرات (0)

خوراك فيله و سبزيجات رژيمي

مواد لازم
۲ نفر
۴ عدد فيله مرغ
۱ عدد هويج متوسط
۱٫۲ كوچك گل كلم
۳ عدد كدو قلمي
۱ عدد پياز متوسط
مراحل
۱ ساعت
طعم دار كردن فيله ها اول با چاقو يه مقدار روي فيله ها ضربه بزنيد كه هم سريعتر پخته بشه هم ادويه داخل فيله نفوذ كنه تا مزه بهتري داشته باشه
 
  
  
هويج رو رشته رشته كردم و مابقي سبزيجات را بخار پز كردم پيازها رو حلقه حلقه كردم
 
  
  
با كمي كره در ماهيتابه فيله ها رو تفت دادم ولي نذاشتم كه خشك بشه چون آبدار تر باشه خوشمزه تره
 
  
  
بعد از برداشتن فيله ها پياز هاي حلقه شده رو توي همون تابه تفت دادم تا مزه مرغ رو به خودش بگيره
 
  
  
 

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۵۹:۲۷ توسط:زهرا علي خوش موضوع: نظرات (0)